Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Határon túli magyar múzeumigazgatóé a MúzeumCafé-díj

Határon túli magyar múzeumigazgatóé a MúzeumCafé-díj

Gyarmati Zsolt történész, a Csíki Székely Múzeum vezetője vehette át az idei MúzeumCafé-díjat. A múzeumi magazin által összehívott grémium a csíkszerdai intézménynek egész magyar múzeumi világ számára példaértékű modernizálásáért, a múzeumnak otthont adó Mikó-vár felújításában játszott szerepéért, valamint az elmúlt évek nagysikerű kiállításainak megszervezésért ítélte oda a díjat.

0 Tovább

Megjelent a MúzemCafé 27. száma

Megjelent a MúzemCafé 27. száma

Baán László és Willian Kentridge, azaz az új múzeumnegyed tervei és egy világsztár Magyarországon; Komárom és Komarno, azaz múzeumok egymással szemben a Duna két oldalán, műtárgyak és gigabájtok, azaz múzeumi digitalizáció Magyarországon, a 20. és a 21. század háza, azaz hogyan újult meg a kortárs művészet bemutatóhelye Bécsben. Mindez és még sok minden más, azaz a MúzeumCafé most megjelent február-márciusi száma - mostantól az eddig elérhetőségek mellett már a nagyobb újságboltokban is!

0 Tovább

Kísérleti Adás

blogavatar

Elsősorban a kultúrát szeretnénk minél szélesebb spektrumban közvetíteni, mellette tehetségesnek ítélt embereknek publikálási lehetőséget biztosítani.

Utolsó kommentek