2011. december 10-11., szombat-vasárnap 10-20 óráig

Kreatimm- Design elvitelre!

Jubileumi karácsonyi vásár az Iparművészeti Múzeumban

ahol a vásárlás is élmény

 

Lepje meg magát az ajándékválasztás örömével! Magyarország legnagyobb karácsonyi iparművészeti vására immár 15. alkalommal nyitja meg kapuit december 10-11-én az Iparművészeti Múzeumban. Meghosszabbított nyitva tartással, minden eddiginél nagyobb területen, több mint 150 magyar iparművész kínálja legújabb alkotásait a megszokott magas minőségben, elérhető áron. Ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakásdekorációk, játékok, kézműves és design tárgyak és még sok minden más várja, hogy olyan ajándékká váljon, amit öröm adni és kapni, s nem utolsósorban: érdemes megőrizni.

Budapest legszebb szecessziós palotájában újra élmény lesz a karácsonyi bevásárlás!

 

Pihenjen meg kiállításainkban a karácsonyi rohanás közepette: a vásár belépőjegyével 300 Ft kedvezménnyel tekinthetik meg kiállításainkat az ünnepek alatt és után január 15-ig.

 

 

A karácsonyi vásár története:

1996-ban, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete szervezésében indult adventi Kéz-Mű kiállítás és vásár örökébe 2009-ben, megújulva, fölfrissülve Kreatimm- Design elvitelre! címmel a múzeum saját szervezésű vására lépett. Az immár évente négyszer megrendezett vásár csúcspontja minden évben hagyományosan a karácsonyi vásár maradt. A Kreatimmon a kézműves hagyományok tiszteletben tartása mellett, de a design felé nyitva sikerült közös gondolkodásra hívni az egykori Kéz-Mű vásárok neves művészeit, azok tanítványait, valamint új alkotókat. A Kreatimm művészei nem egyszerűen eladnak, de ötleteiket, személyiségüket is közel hozzák a vásárlókhoz. „Békebeli” kereskedelmi szemléletet képviselnek, miközben a legfrissebb 21. századi trendeket tükröző alkotásaikat kínálják. Az Iparművészeti Múzeum karácsony alkalmából ezzel az élménnyel szeretné megajándékozni látogatóit.

 

„ArtDeco21 – Merész forma- és anyagtársítások: Art deco a 21. században” című alkotói pályázat nyertes műveinek bemutatása.

Bioételek és –italok!

Gyerekfoglalkozások!

 

Belépődíj: 800 Ft (14 év alatt ingyenes)