Találkozó Hahn Alexandra és Cseh-Németh László képzőművészekkel

Hahn Alexandra és Cseh-Németh László képzőművészek tárlatvezetésével zárul a két kortárs magyar művész „Több szem többet lát” című kiállítása a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában, kedden délután 6 órakor. A belépés ingyenes.


2011. szeptember 16-án, Cseh- Németh László és Hahn Alexandra „Több szem többet lát” című kiállításával kezdődött meg az őszi kiállítási szezon a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Több szem többet lát, ezt a közkeletű mondást citálják ide maguknak az alkotók, de szerintem nem erről van szó. Hahn Alexandra és Cseh-Németh László közös tárlatán berzenkedő élvezettel élheti át a befogadó, hogy milyen, ha több szem ugyanazt látja. A nézőpontok nem érnek össze, de a dialógus bizonyos pontokon olyan közeli, annyira intim és egységes, hogy a különböző szólamok nem elnyomják, hanem kiegészítik egymást” – mondta a két képzőművészről a tárlat megnyitó ünnepségén Grecsó Krisztián író.

A kiállítás utolsó hetében október 4-én, kedden 18 órakor Hahn Alexandra és Cseh-Németh László alkotók tartanak tárlatvezetést, minden képhez kommentárokat fűzve. A tárlatvezetéshez kapcsolódóan hamarosan játékos vetélkedő indul a MÚOSZ Facebook-oldalán.

A kiállításra és a tárlatvezetésre a belépés ingyenes. Minden érdeklődőt tisztelettel várunk!